SOULSTICE

Cocoon beleving & zwangerschapsmassage

Moeder worden is een bijzonder moment in je leven… Een moment dat gevierd mag worden!

Cocoon beleving & Zwangerschapsmassage

Moeder worden is een bijzonder moment in je leven. Een moment dat gevierd mag worden. Hiernaast wordt er nu erg veel van je lichaam gevraagd en kan een zwangerschap massage je de nodige ondersteuning bieden. 

Deze massage helpt je om te vertragen en stress te verminderen wat zowel jou als je kindje ten goede komt. 

Je hebt de keuze om te gaan voor een volledige lichaamsmassage van 65 min. waarbij de focus ligt op het ontspannen. Bij deze behandeling eindig ik met een heerlijke hoofd, nek en schoudermassage.

Je kan ook kiezen voor de ‘Cocoon’ beleving voor zwangere vrouwen of voor aanstaande ouders van een adoptiekindje. (Mannen ook welkom). Hier wordt er op energetisch niveau speciale aandacht gegeven aan de verbinding tussen jou en je kindje. We starten deze beleving met een moment waarin we jouw kindje eren en welkom heten. Je mag een schelp uitkiezen die symbool staat voor een veilige en warme thuis. Nadien mag je deze ook mee naar huis nemen. Laat je tijdens deze beleving verwennen met een heerlijke mama en baby olie van het merk Kenko. Deze geliefde lichaamsolie helpt striae te voorkomen, voedt en kalmeert de huid en is gemaakt van hoogwaardige natuurlijke en biologische olieën. Na afloop van de massage geef ik je een reading mee over alles wat intuïtief naar voren kwam tijdens de massage. 

In geval van trombose, voorliggende placenta, harde buiken, bloedingen, pijn in de onderbuik en wanneer je onder de 12 weken zwanger bent, worden voor jouw en jouw baby’s veiligheid de buik en onderrug niet gemasseerd. 

Zwangerschapsmassage 65 min.     Prijs: 70 euro

OF

‘Cocoon’ beleving duurt ongeveer 120 min. aan 135 euro