SOULSTICE

Ayurvedische oliemassage
&
Healthy Head massage

Psychologie Soulstice

Psychologie

In het leven loopt het niet altijd zoals we zouden verwachten. We ervaren moeilijkheden op persoonlijk vlak, binnen onze relaties, of we worden geconfronteerd met situaties buiten onszelf waar we niet meteen een antwoord op hebben. 

Ayurvedische oliemassage

De Ayurvedische oliemassage of abhyangam massage is een therapeutische en ontspannende full-body massage met een Ayurvedische kruidenolie. 

Ik maak rijkelijk gebruik van een verwarmde medicinale kruidenolie die rust, harmonie en positiviteit brengt, alsook o.a. een pijnstillende en onstekingswerende werking heeft. Deze olie werd op traditionele wijze in Zuid-India (Kerala) geproduceerd en is van hoge kwaliteit. 

Maha Narayan Taila is een voedende olie die o.a. pijnstillend en ontstekingswerend werkt, de olie is ook heilzaam bij mentale stress en helpt om beter te slapen. Dhanvantari Taila is een verwarmende olie die o.a. een zeer goede werking heeft tegen depressie, PMS, angstaandoeningen, ontstekingen en pijn. 

Deze massage wordt gekenmerkt door lange, vloeiende strijkbewegingen die je hoofd tot rust en je lichaam in balans brengen.

Duur: 50 minuten           

Prijs: 65 euro


Duur: 70 minuten           

Prijs: 75 euro

Healthy Head massage

Heb je soms last van mentale spanningen, moeilijk slapen, boosheid, verzwakt haar of haaruitval, dun haar, vroegtijdige vergrijzing van het haar, roos of jeuk aan het hoofd?

Laat je hoofd verwennen met de kwaliteitsvolle Ayurvedische olie ‘Neelibhringadi Thailam’. Deze olie bestaat uit talrijke ingrediënten die allen een positieve werking hebben op het haar, de hoofdhuid, een gezonde nachtrust en mentale rust in het algemeen. De olie wordt ingezet voor glanzend, dik haar en is volgens sommige bronnen de meest bekende haarolie in India.

Healthy Head massage is een behandeling van 30 minuten waarbij het hoofd, gezicht en nek aan bod komen. Het wordt geadviseerd de olie 2 maal per week in te masseren en minimum 2 uur in te laten trekken voor een heilzaam resultaat.


Behandeling van 30 min: 40 euro

Combinatie met andere massage: 35 euro