SOULSTICE

Touch of Bliss

Energetische healing
met kristallen & reading

energetische healing met kristallen en reading

Touch of Bliss

Energetische healing met kristallen en reading

Touch of Bliss

Veel mensen voelen zich niet helemaal thuis op deze aarde. Ze snakken naar een plek waar onvoorwaardelijke liefde de norm is. Waar iedereen wist hoe ze correct met elkaar konden omgaan. Waar er geen haat is maar verbinding.

Alle zorgen die je hoofd maakt, voelen als spanning in je lijf, als disconnectie met jouw ziel. Wanneer ik met een liefdevolle ’taal’ tot je spreek, van ‘licht’ tot ‘licht’, kan je lichaam gemakkelijker ontspannen. Kom je terug tot de essentie, tot wat werkelijk belangrijk is. Dit ‘spreken’ gebeurt in de vorm van woorden, zachte aanrakingen, oplegging van kristallen en liefde laten stromen, Dat voelt als thuiskomen. 

Dit is de energie waar ik graag mee verbind tijdens deze sessie. Thuiskomen in jouw eigen lichaam, zodat er heling mag plaatsvinden. De energie van ‘een liefdevolle thuis’ verankeren in jouw lijf waardoor je deze mag meedragen. Zelfs op plaatsen waar hij nog ver te zoeken is. Op die manier spreiden we een web van liefde op deze aarde door gewoon onszelf te zijn. 

♥ Tijdens de healing krijg ik informatie die je op dit moment in jouw leven zou kunnen ondersteunen. Dit in de vorm van beelden, ingevingen, gevoelens die ik daarna graag met je deel. 

♥ Bij de langere sessie vind ik het leuk om ook met bloemen te werken.

Je kan kiezen voor een beleving van ongeveer 60 minuten. Hierbij ligt de nadruk op healing en doe ik een korte reading.          Prijs: 65 euro

Je kan kiezen voor een beleving van ongeveer 90 minuten. Hierbij is een uitgebreide reading mogelijk en zijn er ook bloemen.            Prijs: 99 euro