Over ons

In onze praktijk brengen we body, mind & intuition samen.

 

Over ons

In onze praktijk brengen we body, mind & intuition samen.

 

Lisa

Ik ervaar mijzelf als een zeer gevoelige en intuïtieve vrouw. Mijn intuïtie staat centraal in mijn dagelijks leven en in mijn werk. Het is mijn missie en mijn grote wens voor jou om deze kracht in jezelf ook te ontwikkelen en omarmen. Doorheen mijn werk als verpleegkundige  en later als massagetherapeut heb ik een grote liefde voor mensen en vooral voor alle vormen van lichamen ontwikkeld. Wanneer ik eender welk lichaam zie, kan ik niets anders dan liefde en respect voelen.

Een van mijn sterktes is dat ik heel goed een ander zijn of haar grenzen kan aanvoelen. 

Het doet mij zoveel plezier te voelen dat mijn passie is mogen overvloeien in mijn job als intuïtief coach en massagetherapeut.

Hiernaast werk ik ook als massagetherapeut bij Elaisa Energetic Wellness in Dilsen – Stokkem. 

Opleidingen

  • Geweldloze communicatie jaaropleiding bij Corrylaura van Bladel 
  • Women’s Way jaartraining bij Marya Norell 
  • Bachelor in psychiatrische verpleegkunde PHL 
  • Ayurvedische massage bij Lies Ameeuw -School van Ayurveda Gent
  • Living Intimacy bij Marya Norell 
  • Dans, drama en creatie bij De Kleine Tiki 
  • Opleiding mediumschap bij Mediumcollege Genk 
Lisa massage hasselt coach spiritueel

Javi

Ik ben Javier de la Asuncion (°1983), klinisch psycholoog met een doctoraat in de psychiatrie. Sinds 2016 werk ik als zelfstandig therapeut en heb ik ervaring in het begeleiden van personen met moeilijkheden die gaan van overspanning, burn-out, depressie en angsten tot meer algemene persoonlijke moeilijkheden. Ik werk samen met de praktijk SOS Consulting in Genk waar ik mee insta voor de begeleiding van jongeren die motivationele of gedragsproblemen vertonen op school. Sinds 2021 werk ik ook als psycholoog verbonden aan het slaaplabo van het Jessa Ziekenhuis in Hasselt waar ik trainingen geef aan mensen met slaapmoeilijkheden.

Als persoon ben ik een onderzoeker in hart en nieren. Dit heeft zich geuit in jarenlange diepteonderzoeken in de werking van het brein. Ik ben gefascineerd door de interactie tussen medicatie en ‘the mind’, en de fysiologie van slaap. Op regelmatige basis blijf ik mij ook bijscholen over deze onderwerpen.

Deze achtergrond, samen met mijn persoonlijke levensverhalen helpen mij om mijn cliënten te begeleiden. De voor mij allerbelangrijkste therapeutische basis die ik daarbovenop meedraag is ‘de oprechte verbinding aangaan met mijn cliënt’.

Wil je graag meer weten over mijn aanbod in slaaptherapie, klik dan hier of wens je meer informatie over mijn algemene therapie, klik dan hier   

psycholoog slaaptherapie

Contact & Info

Heb je een vraagje of wil je graag een afspraak maken?