SOULSTICE

Lomi Lomi massage

Een traditioneel Hawaiiaans healing ritueel 

Slaaptherapie Soulstice

Slaaptherapie

De slaaptherapie bestaat uit twee onderdelen die onafhankelijk van elkaar gebruikt kunnen worden:

Slaapanalyse
Slaaptraining

Lomi Lomi massage

Laat je dragen op de golven van de Lomi Lomi massage. 

Deze massage komt oorspronkelijk uit Hawaii en is zoveel meer dan alleen een massage. Lomi betekent ‘drukken, kneden, wrijven’. Het tweevoud betekent heilige aanraking. Het is een helingsritueel waarbij we het zelfgenezend vermogen van je lichaam aanspreken. Ik masseer vanuit de tempelstijl waarbij vloeiende, liefdevolle aanrakingen kenmerkend zijn. Deze massage helpt jou om de eenheid en harmonie binnen in jezelf en met je omgeving te herstellen. Zij raakt op lichamelijk vlak maar ook op zielsniveau.

De massageruimte wordt eerst energetisch gezuiverd. Ik vind het fijn om samen een heldere intentie neer te zetten. We nodigen een krachtdier uit dat je zal bijstaan in deze reis.

Daarna beginnen we het ritueel door contact te maken met de Aumakua (voorouders) die in pono geleefd hebben (zuiver, integer, rechtvaardig). Vervolgens zing ik een chant ter ere van hun om ons hun wijsheid te schenken. 

Gedurende de hele massage blijven we in verbinding en mag je je laten dragen en koesteren. Energetische belemmeringen gaan we zacht en liefdevol transformeren. 

Na afloop van de massage nemen we een moment om te danken en te delen.

 

Dit ritueel duurt ongeveer 110 min waarvan 90 min massage. 
Indien je enkel het gevoel van deze massage wil ervaren zonder rituelen, mag je dit op voorhand aangeven. 

Prijs: 115 euro