SOULSTICE

Intuïtieve massage & relax massage

Intuïtieve massage & reading

Liefdevolle aanraking en healing staan centraal.

Intuïtieve massage & relax massage

Intuïtieve massage & relax massage

Liefdevolle aanraking en healing staan centraal in mijn massages.

Intuïtieve massage en reading

Mijn intuïtieve massages zijn een manier om via het lichaam een liefdevol licht te schijnen op stress, trauma, een negatief zelfbeeld, vraagstukken… Ik voel waar mijn handen nodig zijn.

Wat is intuïtie? Voor mij  betekent het een verdieping van de zintuigen. Dit kan je zien als een dieper of helder voelen, zien of weten door verbinding te maken met Spirit… Tijdens het masseren krijg ik intuïtief informatie door over aspecten van jou die je eventueel kunnen verder helpen in je leven.

Door middel van een ontspannende massage met verwarmde olie, drukpunten, liefdevolle aanwezigheid en aanraking, wordt er duisternis omgezet in liefde.  

Na de massage neem ik graag de tijd om te delen wat naar voren kwam tijdens het masseren (gevoelens, beelden, woorden,…). Ik ga op een liefdevolle manier in op vraagstukken, zaken waar je mee zit. Samen kijken we naar nieuwe wegen om dichter bij jezelf te komen.

50 min. massage + 30 min. gesprek     prijs: 75 euro

75 min. massage + 35 min. gesprek       prijs: 99 euro

Cadeaubon

Is er een verjaardag? Komt Kerstmis eraan? Wil je je geliefde verrassen? Heb je iemand in je leven die zich de laatste tijd niet zo goed voelt? Of een vriend(in) die in tijden van afstand nood aan liefde- en respectvolle aanraking heeft? Een massage is een mooi en zinvol geschenk!

Daarbovenop mag je bij afgifte van de bon een leuk geschenkje uitkiezen.

Afhalen of per post

Ontwerp zonder titel (25)