SOULSTICE

Intuïtieve massage & reading

Wat wil er in jou tot bloei komen?

Intuïtieve massage & relax massage

Intuïtieve massage & relax massage

Liefdevolle aanraking en healing staan centraal in mijn massages.

Intuïtieve massage en reading

Tijdens deze beleving stem ik mij af op jouw ziel en op datgene wat jou kan ondersteunen om nog meer tot bloei te komen in je leven. We treden samen een heilige ruimte binnen waarin er heling kan plaatsvinden. ‘Liefde’ mag in het moment stromen.

Voor we beginnen met de massage gaan we een heldere intentie stellen. Deze kan ondersteund worden door bvb. een korte meditatie, het trekken van een kaartje,… 

Energetisch stem ik mij af op de hoogste, meest liefdevolle begeleiding. Ik werk heel graag met de helende energie van Lemuria en Arcturius en sta open voor andere stromingen die passen bij jou. Door middel van massage, verwarmde kristallen, liefdevolle aanwezigheid, energetische punten, geuren en klanken kunnen we duisternis omzetten in liefde.  

Na de massage geef ik je graag een reading mee van wat intuïtief naar voren kwam in de vorm van beelden, gevoelens of gedachten. 

Deze beleving duurt tussen 120 en 140 min.    Prijs tussen 120 en 150 euro

Indien de prijs voor jou een belemmering vormt, kunnen we samen kijken naar mogelijkheden. Spreek mij op voorhand aan hierover. 

Cadeaubon

Is er een verjaardag? Komt Kerstmis eraan? Wil je je geliefde verrassen? Heb je iemand in je leven die zich de laatste tijd niet zo goed voelt? Of een vriend(in) die in tijden van afstand nood aan liefde- en respectvolle aanraking heeft? Een massage is een mooi en zinvol geschenk!

Daarbovenop mag je bij afgifte van de bon een leuk geschenkje uitkiezen.

Afhalen of per post

Ontwerp zonder titel (25)