Intuïtieve massage & relax massage

Intuïtieve massage
Relax massage
Ayurvedische massage
Cadeaubon

Liefdevolle aanraking en healing staan centraal.

Intuïtieve massage & relax massage

Intuïtieve massage & relax massage

Liefdevolle aanraking en healing staan centraal in mijn massages.

Intuïtieve massage en reading

Mijn intuïtieve massages zijn een manier om via het lichaam een liefdevol licht te schijnen op stress, trauma, een negatief zelfbeeld, vraagstukken… Ik voel waar mijn handen nodig zijn.

Wat is intuïtie? Voor mij  betekent het een verdieping van de zintuigen. Dit kan je zien als een dieper of helder voelen, zien of weten door verbinding te maken met Spirit… Tijdens het masseren krijg ik intuïtief informatie door over aspecten van jou die je eventueel kunnen verder helpen in je leven.

Door middel van een ontspannende massage met verwarmde olie, drukpunten, liefdevolle aanwezigheid en aanraking, wordt er duisternis omgezet in liefde.  

Na de massage neem ik graag de tijd om te delen wat naar voren kwam tijdens het masseren (gevoelens, beelden, woorden,…). Ik ga op een liefdevolle manier in op vraagstukken, zaken waar je mee zit. Samen kijken we naar nieuwe wegen om dichter bij jezelf te komen.

duur massage:  60 min. + 30 min. gesprek

prijs tussen 55 – 65 euro (zelf te bepalen al naar gelang je inkomen)

Relax massage

Soulstice biedt jou een heerlijke, ontspannende massage aan. Een verwen-moment voor je lichaam en ziel. Deze behandeling is voor hoofd en lichaam.

Bij deze massage maak ik gebruik van een zuivere, zoete amandelolie gecombineerd met een etherische olie. Deze olie voedt jouw huid diep en gaat vorming van rimpeltjes tegen. Hij is onder andere rijk aan vitamine A en B en bevat verschillende mineralen. 

Elke massage kan aangepast worden aan de wensen van de klant! Laat weten welke gebieden op je lichaam meer aandacht verdienen.

duur: 30 min.      prijs: 35 euro 

       50 min.           50 euro

       90 min.           75 euro

 

Ayurvedische oliemassage

De Ayurvedische oliemassage of abhyangam massage is een therapeutische en ontspannende full-body massage met een Ayurvedische kruidenolie.

Ik maak rijkelijk gebruik van een verwarmde medicinale kruidenolie die rust, harmonie en positiviteit brengt, alsook een pijnstillende en ontstekingswerende werking heeft. Deze olie werd op traditionele wijze in Zuid-India (Kerala) geproduceerd en is van hoge kwaliteit. 

Maha narayan taila is een voedende olie die onder andere pijnstillend en ontstekingswerend werkt, de olie is ook heilzaam bij mentale stress en helpt om beter te slapen. Dhanvantari taila is een verwarmende en zuiverende olie die o.a. een zeer goede werking heeft tegen depressie, PMS, angstaandoeningen, ontstekingen en pijn.

Deze massage wordt gekenmerkt door lange, vloeiende strijkbewegingen die je hoofd tot rust en je lichaam in balans brengen. Uitermate geschikt voor mensen die willen bouwen aan hun lichamelijke en geestelijke gezondheid.

 

duur:  50 min.      prijs: 65 euro

        70 min.             75 euro

Cadeaubon

Is er een verjaardag? Komt Kerstmis eraan? Wil je je geliefde verrassen? Heb je iemand in je leven die zich de laatste tijd niet zo goed voelt? Of een vriend(in) die in tijden van afstand nood aan liefde- en respectvolle aanraking heeft? Een massage is een mooi en zinvol geschenk!

Daarbovenop mag je bij afgifte van de bon een leuk geschenkje uitkiezen.

Afhalen of per post

Ontwerp zonder titel (25)